Σχετικά με εμάς

 

images2

 

Ποιοι Είμαστε

  • Η ταυτότητά μας 

Πιστεύουμε στην ισορροπία μεταξύ Παράδοσης και Προόδου.

Σκοπός μας είναι να βελτιώνουμε διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών μας και να ξεπερνάμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες των μαθητών μας, των γονέων τους καθώς και των εκπαιδευτικών μας και της ευρύτερης κοινωνίας.

Στόχος μας είναι να εκπαιδεύουμε Παγκόσμιους Πολίτες με Ελληνική Ταυτότητα, εφοδιάζοντάς τους με Ικανότητες του 21ου αιώνα.

  • Τα Εκπαιδευτήριά μας

Από την ίδρυσή τους το 1917, τα Εκπαιδευτήρια ΓΝΩΣΗ ακολουθούν τις σύγχρονες παιδαγωγικές αντιλήψεις συμβάλλοντας αποφασιστικά στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας μας. Μέσα σε ένα χώρο άνω των 30 στρεμμάτων, με κτιριακές και αθλητικές εγκαταστάσεις πρωτοποριακής σύλληψης και κατασκευής, οι 2000 περίπου μαθητές μας από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο και το ΙΒ συμμετέχουν σε ποικίλα εκπαιδευτικά, πολιτιστικά και αθλητικά προγράμματα.

Φροντίδα μας  οι μαθητές μας, στους οποίους προσφέρουμε ένα σχολείο πιο δημιουργικό, πιο ευχάριστο, πιο χρήσιμο και πιο αποτελεσματικό.

Συνοδοιπόροι μας οι γονείς τους, τους οποίους στηρίζουμε συμβουλευτικά και αποτελεσματικά με στοχευμένες δράσεις.

Μέλημά μας  το κοινωνικό σύνολο, στο οποίο απευθυνόμαστε με συνέδρια, εκδόσεις, εκδηλώσεις, προγράμματα υποτροφιών και άλλες ενέργειες κοινωνικής υπευθυνότητας.