Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2016 – ΚΑΖΑΡΜΑ (Λίμνη Πλαστήρα)

Μετά την ολοκλήρωση των 13 εβδομάδων μαθημάτων του 1ου εξαμήνου σπουδών του 1ου Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών (ΜΠΣ) με τίτλο «Προηγμένες Μέθοδοι Κατασκευής Προϊόντων από Ξύλο» του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου του ΤΕΙ Θεσσαλίας, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 13.30 έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο ΚΑΖΑΡΜΑ (Λίμνη Πλαστήρα).

Στην εκδήλωση που παραβρέθηκαν πάνω από 40 φοιτητές, καθηγητές του ΜΠΣ και ορισμένοι συνοδοί τους, μετά τις ευχές που ανταλλάχθηκαν και μια σύντομη ομιλία του Δ/ντή του ΜΠΣ Καθηγητή Ιωάννη Παπαδόπουλου, το φλουρί κέρδισε ο μεταπτυχιακός φοιτητής Παναγής Καλλιβωκάς το οποίο αντιστοιχούσε σε ένα tablet, που ήταν προσφορά του καταστήματος PC-Universe Κων/νος Σιώκος (Καρδίτσα).

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε πλούσιο γεύμα με υπέροχα εδέσματα από την κουζίνα του ΚΑΖΑΡΜΑ, και πολύ ευχάριστη διάθεση μεταξύ των παραβρισκόμενων.

Ευχές απέστειλαν στους παριστάμενους ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Παναγιώτης Γούλας και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Μιχ. Βραχνάκης.

Να σημειωθεί ότι το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα υλοποιείται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος στην Καρδίτσα και το παρακολουθούν 30 φοιτητές απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και διαφόρων ειδικοτήτων.

Τις επόμενες δύο (2) εβδομάδες θα διεξαχθούν οι εξετάσεις των πέντε (5) μαθημάτων του 1ου εξαμήνου για να ξεκινήσουν στη συνέχεια τα μαθήματα του 2ου εξαμήνου, εκ των οποίων τα 2 είναι υποχρεωτικά και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τριών (3) μαθημάτων από τα οκτώ (8) που προσφέρονται, ανάλογα με τις προτιμήσεις των φοιτητών.

Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και μια όμορφη και δημιουργική χρονιά σε όλους!

Ο Δ/ντής του ΜΠΣ

Ιωάννης Παπαδόπουλος.

Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας

IMG_0259

IMG_0258 IMG_0255
IMG_0254 IMG_0253 IMG_0252